Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

13 de març 2010

Declaració d'intencions de la Plataforma:


-Aquesta Plataforma preten aglutinar a totes les persones i entitats que creuen amb el Museu del Còmic i la Il·lustració com una oportunitat per dinamitzar el teixit social, cultural i econòmic de Badalona.

-Ens comprometem a defensar, difondre i explicar davant la societat i les institucions badalonines, en què consisteix aquesta oportunitat. Quina és la realitat del sector del còmic i la il·lustració al nostre pais, a l’estat i al món. Quin paper ha de jugar el Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya.

-Ser l’enllaç entre el projecte museístic i el teixit social i cultural de Badalona. Actuar de sensibilitzador vers la realitat del còmic i la Il·lustració.

-Difondre i alertar respecte els avanços o retards en el procés que convertirà el Museu del Còmic i la Il·lustració i el seu entorn, en una realitat.

-Col·laborar amb les institucions i associacions que intervenen en la formació del Museu, per facilitar la seva comprensió de la realitat badalonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada