Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

20 de maig 2011

COMO PEDRO POR MI CASA, FESTIVAL DE LLIBRES IL·LUSTRATSAmb l'arribada de la primavera, i passada la febre de Sant Jordi, proliferen els festivals de llibres il·lustrats.

La setmana vinent és el torn de COMO PEDRO POR MI CASA, el festival de llibres il·lustrats que s'organitza des de fa 5 anys a la llibreria La Central del Raval de Barcelona.


Del 23 al 28 de maig podreu trobar una selecció de petites joies d'autors d'aquí i internacionals. Llibres que són novetat absoluta a Barcelona: peces úniques o que disposen d'una petita edició que es posa a la venda durant els dies del festival.


A més també s'han organitzat conferències, tallers i d'altres activitats paral·leles.


Aprofitem per dir que entres els llibres exposats podreu trobar un llibre d'artista creat per la badalonina Elisenda Solà-Niubó.

Per consultar la llista completa dels artistes participants, visiteu: festivaldelibrosilustrados.blogspot.comDetall del festival de l'any passat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada