Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

3 de juny 2011

ILU·STATION INDIE COMIX FEST: UN ALTRE FESTIVAL D'IL·LUSTRACIÓ!


Des d'ahir i fins al 12 de juny, es celebra a Barcelona un nou festival d'il·lustració i edició independent.

En la seva 3a edició el festival ILU·STATION centrarà la seva atenció en l'edició independent, l'autoedició i els fanzines.

Les activitats paral·leles del festival arrencaran el 4 i 5 de juny amb un "mercadillo" que vol ser un espai d'intercanvi d'idees, i punt de trobada de les publicacions independents, "Small publications" i editorials alternatives nacionals i internacionals. A més de poder adquirir les publicacions i obres originals, el mercat donarà l'oportunitat de conèixer als artistes i gaudir també de música i projeccions.

També trobarem exposicions de COLIBRÍ i APA-APA CÒMICS, d'ANTONIO LADRILLO, i una col·lectiva que es presenta amb el títol d'"EL ESTAFADOR".

Com a punt final del festival els dies 11 i 12 de juny es celebrarà un taller obert a MISCELÄNEA on artistes i públic tindran l'oportunitat de crear conjuntament.


Trobareu més informació al blog del festival: www.ilustation.blogspot.com

I també al seu facebook: www.facebook.com/ilustation




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada