Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

7 de jul. 2010

Tyto Alba guanya el premi Junceda amb el còmic "El hijo"!


El dibuixant badaloní Tyto Alba, ha guanyat el Premi Junceda en el apartat de còmic per la obra "El hijo", editada per Glenat. La obra, una novel.la gràfica, està inspirada en les vivències del guionista Mario Torrecillas, té 160 pàgines i és a color.
Us passo la sinopsi, extreta de la web de Glenat:
"1940. Matías regresa a casa tras la Guerra Civil, pero su hogar ya no existe. Su madre acabó internada en un manicomio de los Pirineos del que ha escapado, junto a una docena de enfermos mentales, arrasando un pueblo cercano en su camino hacia las montañas. Ahora tendrá que ser su hijo el que la encuentre antes que la partida de lugareños, ávidos de venganza..."

Moltes felicitats!


3 comentaris:

 1. Hola, felicitats per la plataforma!
  M´agradaria saber els events especials que organitzarà el museu per als Badalonins amateurs en el còmic i per ajudar a impulsar aquest sector a la ciutat.
  Suposo que s´anirà posant aquesta informaciò, crec que es molt important.
  Moltes gracies :)

  ResponElimina
 2. Una salutació Jona i perdona el retard en que et contestem!
  De moment, no s'ha definit publicament quines activitats tenen pensades de fer dins el Museu, potser s'esperen a que el Museu com a tal prengui cos(nomenin un director, s'acabi la restauració de l'edifici, etc...). Per part de la Plataforma provarem de fer soroll i engrescar en la mesura que ens sigui possible!

  Una abraçada.

  ResponElimina
 3. Moltes gracies pero la resposta, ja tinc mes clara la situacio.
  Estic impacient per saber que forma pren. I ja que està a la ciutat poder optar per treballar de cualsevol cosa en el museu, seria una gran il-lusió per mi.
  Em pregunto quina clase de perfil podràn optar a treballar-hi i si tinc alguna possibilitat...

  ResponElimina