Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

23 d’ag. 2010

1er Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona-Caixa Laietana de tires de còmic



Nautilus Comunicació i Cultura organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona i Caixa Laietana la primera edició del Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona-Caixa Laietana de tires de còmic, en el qual poden participar autors professionals o aficionats de tot el món.

Per concursar serà necessari presentar 10 tires de còmic en blanc i negre que tinguin un nexe en comú: Per exemple: els protagonistes, un argument serialitzat, un tema recurrent... Cadascuna de les tires pot ser autoconclusiva o poden formar en el seu conjunt una història serialitzada. Hi haurà un premi únic de 3.000 euros (menys la deducció de l’IRPF) i la difusió de l'obra guanyadora en una de les publicacions diàries de Grup El Punt.

Les persones que vulguin participar-hi han de formalitzar un registre electrònic creat a tal efecte a partir del 15 de juliol en el web http://www.nautiluscomunicacio.com/concurscomic/. La inscripció és gratuïta.

Els concursants podran enviar les seves obres per via telemàtica fins a l’11 d’octubre del 2010. A partir d’aquesta data no s’admetran més obres.

Les bases són a:

Bases:

http://www.nautiluscomunicacio.com/2_0/wp-content/uploads/2010/07/BASES-ConcursInternacionalCòmic20101.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada