Aquesta Plataforma vol donar suport a l'establiment del Museu del Còmic i la Il·lustració de Badalona i acostar-lo als veïns de la ciutat. Sumeu-vos i participeu!

17 de febr. 2011

Estem congelats!

Així ens em quedat els de la plataforma, CONGELATS! un cop el senyor Ferran Mascarell a enuciat que "congela l'obertura dels nous museus catalans", inclós (com no) el dels "TBO'S" i l'il·lustració que no només queda congelat si no "pendent d'estudi".
Mentre ens anem descongelant, aquí us deixo el twiter del Ferran per qualsevol cosa que li volgueu comentar: http://twitter.com/#!/ferranmascarell

1 comentari:

  1. Des de l'Associació de veins del Front Marítim de Badalona, la nostra aposta per aquest equipament és incuestionable. La importància del Museu del Còmic i l'ilustració per la Ciutat de Badalona i per tot el Barcelonès Nord en el que a l'àmbit de la cultura i de l'industrai de la ilustració és fonamental per no dir imprescindible.

    Ha estat una gran aposta per part de l'Ajuntament de Badalona en la que la nostre Associació sempre ha estat al costat, de fet el compromis adoptat per el consistori i sobre tot per l'Alcalde de la ciutat al destinar una part molt rellevant del segon pla de fons estatals, en concret més de tres millions d'euros com bé diu l'Andreu, anava acompanyat del compromís de la Generalitat de tirar cap endevant la resta de l'obra i per tant tota aquesta inversió no poc quedat en un sac a l'espera de temps millors, o d'un canvi de Govern, aquí no hi cap la resignació.

    Hem de ser conscients que aquesta crisis és estructural i per tant una aposta tant innovadora com el Museu del Còmic que pot servir com espoleta per el desemvolupament de tota una nova industria, no pot quedar fora de plantejaments de creixement, si no invertin en allò que suposa innovació i canvi acabarem encara pitjor.

    Espero i dessitjo que aquells que han de pendre la decisió de continuar o no amb l'inversió compromesa tinguin en compte aquesta variable.

    Aniceto Ramírez Vilches
    A.VV. Front Marítim de Badalona

    ResponElimina